.
.
.

Biográfia

A történet 2012 májusában kezdődött. Valódi történet, valódi emberekkel, valódi drámákkal, örömkönnyekkel, olykor kudarcokkal, sikerekkel, koncertekkel, élményekkel.
 
2012-ben nem tűnt bölcs döntésnek egy újabb Guns n’ Roses tribute zenekart alapítani Magyarországon, hiszen akkor tájt legalább 5 GNR tribute működött idehaza. A Reckless Roses mégis megalakult, amolyan igazi „fejjel a falnak” mentalitással. A zenekarnak még a közeli barátok sem jósoltak hosszú karriert, hiszen a csapat valóban a nulláról indult kapcsolatok, ismeretség, managerek és szervezők nélkül. A kérdés jogosan merült fel és akkor még senki sem tudott egyértelmű választ adni rá: „Mi újat tudtok Ti mutatni ebben a műfajban?”
 
Az első „original” felállás (Stuller Jani, Kuti Dani, Galambosi Atesz, Szabolcski Ricsi, Baranyi Norbi) rögtön nekilátott a munkának. Első és legfontosabb cél az volt, hogy a dalok kifogástalanul el legyenek játszva és később a színpadon a lehető legautentikusabb módon elő legyenek adva.
 
Zenekar aránylag gyorsan elkezdett koncertezni. 2012. július 01.-én már Németországban is debütált a felállás. Ebben az évben a Reckless Roses 5 koncertet adott Németországban, illetve számos kisebb-nagyobb hazai fesztiválra és klubba is meghívást kapott. A banda híre talán a You Could be Mine feldolgozóból készített hivatalos videóval kezdett szélesebb körökben is szivárogni. A dal zenei részét próbateremben rögzítették a srácok saját kezdetleges eszközeikkel, ezért a minőség kissé alulmaradt. Ennek ellenére azonban a videó ugrásszerű népszerűséget hozott a Reckless-nek. 2012 második felére már havi 2-3 koncert volt lekötve országszerte, majd a számos média megjelenés után egy 3 állomásos „mini” német turnéval zárult az év.
 
2013 januárjában a csapaton belül egyre inkább eluralkodottak a belső feszültségek. A problémák jelentős részei az alkohol olykor mértéktelen fogyasztásából és a „korrektség” hiányából duzzadtak egyre nagyobbra.  Kuti Danitól és Stuller Janitól ezért meg kellett válnunk. Hamarosan érkezett Gaál Gábriel,(ritmus g.) és Vass Csabi, (szóló g. ) akikkel a gyors egyeztetések és próbák után máris folytatódtak a koncertek. A felállás 2000 ember előtt debütált a Szent László Napokon, Budapesten. A srácok érkezésével a banda emberileg sokkal érettebb lett, amely később jelentősen meglátszott a zenekar körüli szervezésekben.
 
Augusztusban Szabolcski Ricsi és családja Németországba költöztek, a közös munka így megszakadt. Ricsi helyére Nicki Reckles érkezett.
 
2013-ban a banda meghívást kapott többek közt Svájcba, a Siroki Motoros Találkozóra, Németországba, Debrecenbe valamint számos hazai és külföldi fesztiválra. Az évet egy svájci 3 állomásos turnéval zárta a Reckless Roses.
 
2014 februárjában – egy hónapon át – a Reckless Roses volt az elő zenekara a Zanzibárnak.
 
Ateszt rövid időre Sizzle Star váltotta a doboknál szóló gitáron pedig Vass Csabit Kelly váltotta.  Az indok talán az, hogy a zenei elképzelések nagyon különböztek és jobbnak látta a csapat, ha öten egyfelé tartanak. Ezzel kialakult egy nagyon erős felállás, amely igen komoly sikereket aratott országszerte. Áprilisában a Reckless először játszik Bulgáriában is, majd a koncertsorozat Németországban folytatódik. Párhuzamosan a koncertekkel a srácok leforgatták második hivatalos videójukat a „November Rain”- feldolgozásából, mely szintén nagy sikereket hozott a csapatnak.
 
2014  Június 01-én visszatért a dobok mögé a zenekar egyik alapító tagja Atesz, ezzel a csapat több posztja is változik. Szóló gitáron Simon Peti, basszusgitáron pedig Kármán Dani erősíti a csapatot. Június 06.-án elindult a csapat nyári turnéja, melynek az első két állomása Németországban volt Mannheimben és Aalen-ben. Június 06. tól augusztus 29.-ig a zenekar játszik Horvátországban, Belgiumban, Németországban, Budapesten, Tiszafüreden, Tatán, Komáromban és végül Csehországban.
 
 
2014 őszén a csapat elkezd dolgozni a saját számain, melyet decemberben rögzítenek is. Ez évben a Reckless Roses a Zanzibar hivatalos előzenekarként is játszik ország szerte párhuzamosan a saját szervezésű koncertjeik mellett.
 
Júniustól – decemberig bezárólag  Európa szerte 10 országban játszott a zenekar és 2014-ben összesen 50 koncertet adtak.
 
Az év egy 3 állomásos németországi turnéval zárult.
 
A banda első saját száma 2015 márciusában jelent meg, és ugyanabban a hónapban el is kezdtek dolgozni a hozzávaló videóklipen. A forgatás a helyszíne az Debreceni Roncs Bár volt, ahol maga Duff McKagan is játszott 1 évvel korábban. A felvételnél a zenekar segítségére Borbély Tamás, és professzionális csapata állt két hosszú, mozgalmas napon keresztül. A zenekar első sajátszámos videóklipjét 2015 júniusában publikálta. 
 
És a történet folytatódik…